2009. március 23., hétfő

Szörnyű hogy csak egy barátom van:((az iskolában)


Nem szoktam sokat beszélni egy nagyobb társaságban.Azért mert a barát nőmmel szoktam beszélgetni.persze ez természetes mert mindenki a barátaival szokott beszélni.De én mégis úgy érzem hogy kivagyok közösítve a barát nőmmel az osztályban (gondolom azért is részben mert jó tanuló vagyok és azért is mert csöndes típus vagyok.Persze nem is akarnak velem barátkozni.

Ha oda is jönnek hozzám csak azért hogy megkérdezzék hogy melyik teremben leszünk és hogy melyik óra jön?(Mostanában állandóan azt kérdezik hogy lázadó vagy?? IGEN AZ VAGYOK .ÉS??MÁS IS AZ .fogadjanak el úgy ahogy vagyok.

2009. március 18., szerda

Emo és Rock zene


Amikor az osztály társaim megtudták hogy szeretem az emo zenét és a Rock zenét (tátva maradt a szájuk)gondolom azért mert én eléggé csöndes és visszahúzódó típus vagyok.

De legalább felvállalom hogy milyen zenét szeretek.És persze az emo stílust is megvédtem (már nem bírtam hallgatni a sok hülyeséget amit össze hordtak róla)és még le is akarták őket mészárolni de én nem hagytam.(hagyjuk az emokat békén.)Persze még az is idegesít ha azt mondják az emberek hogy emos.(Nincs emos hanem emo van)!!!!

2009. március 14., szombat

A Tecktonik tánc stílus


Én nagyon szeretem a Tecktonik tánc stílust.Habár más azt mondja hogy milyen rossz meg minden én nem értek vele egyet.Fogadjanak el úgy ahogy vagyok.Elítélem az olyan embereket akik nem ismerik az embert de elítélik.

A Tecktonikról pár szó

Franciaországból indult ki.Párizsból.

A Tecktonik tánc stílus követői uniszex ruhákat hordanak.Szűk nadrág szűk felső,fekete fehér,neon színekkel kiegészülve.A Tecktonikok vékonyak

Ezt a tánc stílust még tanulom.Remélem egyszer olyan jól fog menni mint a legnagyobbaknak.

Számomra a legnagyobb Tck táncos:Vavan